PE SCURT DE LA IPJALBA

8 iunie 2021 20:370 comments

Ordin de protecție provizoriu

 

Polițiștii din Aiud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care   și-ar fi agresat tatăl. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru violență în familie.

 

La data de 7 iunie 2021, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat, de 62 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict avut cu fiul său, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost agresat de către acesta.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluarea a riscului, iar în urma analizării răspunsurilor date de reclamant, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție față de fiul său.

 

Acesta a fost îndepărtat din locuința comună și i s-a interzis să se apropie de tatăl său.

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Scutul pădurii

 

În urma unui control în teren, polițiștii din Câmpeni au indisponibilizat 20 de metri cubi de material lemnos. Ar fi fost tăiat ilegal.

 

La data de 7 iunie 2021, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Horia Apuseni, au efectuat un control, în fondul forestier, pe raza comunei Vadu Moților.

 

Cu ocazia controlului, au fost identificați 14 arbori, de esență rășinoasă, cu un volum de 20 de metri cubi, care ar fi fost tăiați, fără drept, de pe terenul unui bărbat din comuna Vadu Moților.

 

Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național”.

 

 

A pus în pericol siguranța traficului rutier

 

La data de 7 iunie 2021, în jurul orei 20,30, polițiștii rutieri din Sebeș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vânătorilor din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării acestuia, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 09.06.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac               

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com