Pe urmele lui Isus: Gregorian Bivolaru spune ca a fost „judecat si crucificat pe nedrept”

22 februarie 2017 16:584 comments

Gregorian Bivolaru

La Curtea de Apel Alba Iulia se judecă dosarul 2081/85/2016 în care liderul MISA Gregorian Bivolaru a solicitat redeschiderea procesului în care a fost judecat şi condamnat în lipsă (în perioada în care a fost fugit în Suedia).

Tribunalul Sibiu a respins cererea lui Gregorian Bivolaru, iar la Curtea de Apel s-a judecat apelul lui la sentinţa dată de Tribunalul Sibiu.

Procesul s-a încheiat azi, 22 februarie, iar o soluţie se va pronunţa pe 8 martie 2017, când Bivolaru poate să-i facă un frumos cadou avocatei sale, cea cu care făcuse sex când ea era minor (conform dosarului).

Gregorian Bivolaru, liderul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, a spus că dosarul a fost unul politic şi s-a comparat cu Isus Christos, „condamnat şi crucificat pe nedrept”.

De notat, la proces au fost prezente şi trei „victime” din dosarul iniţial, care au cerut la unison rejudecarea procesului.

Gregorian Bivolaru a fost susţinut la Curtea de Apel Alba Iulia de zeci de susţinători.

 

Scurt istoric al procesului Bivolaru

Reamintim faptul că Gregorian Bivolaru nu s-a putut întoarce în ţară pe perioada în care a fost judecat şi condamnat pentru act sexual cu un minor, guru argumentând că ar fi fost persecutat de instituţiile statului, deşi nu ar fi dorit să renunţe în mod voluntar de a se prezenta în faţa instanţelor din România.

Purtătorul de cuvânt al lui Gregorian Bivolaru, Cosmina Oprea, a spus că „aşa zisa parte vătămată (n.a. – actuala avocată) a susţinut de la început că nu este o victimă a lui Bivolaru”.

„Avea 17 ani din câte îmi amintesc, singura instanţă care a audiat-o şi a ţinut cont de declaraţia ei a fost instanţa suedeză”, a spus Cosmina Oprea.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a solicitat respingerea cererii formulată de liderul MISA Gregorian Bivolaru privind redeschiderea dosarului.

Bivolaru a părăsit ilegal România, fiind reţinut de poliţia suedeză în ziua de 4 aprilie 2005. Bivolaru a stat liniştit după ce a primit azil politic în Suedia. Liderul spiritual al MISA a fost prins în Franţa 26 februarie 2017, pe numele său existând un mandat european.

Foto: adevarul.ro

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com