PENTRU LINISTEA NOASTRA

4 iulie 2018 20:260 comments

Cercetată de poliţiştii Poliţiei Municipiului Aiud pentru furt calificat

 

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale  din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud  au identificat o femeie de 50 de ani din Aiud,  ca persoană bănuită  de comiterea unui furt, faptă sesizat poliţiei în data de 03.07.2018.

 

La data de 03 iulie 2018, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat o femeie, de 50 de ani, din Aiud, județul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în aceeaşi zi.

 

Din cercetări a rezultat că, în cursul lunii iunie 2018, profitând de absenţa persoanei vătămate  de acasă, femeia de 50 de ani, ar fi intrat, în mod repetat, în locuinţa acesteia și i-ar fi sustras mail multe obiecte vestimentare.

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

Infracţiuni rutiere

           

La data de 03 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Secției numărul 2 Politie Rurala Vințu de Jos, în timp ce desfăşurau activitati de supraveghere si control trafic rutier pe strada David Prodan, din comuna Săliștea, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Săliștea, în timp ce conducea un moped, care nu avea montate plăcute cu numărul de înmatriculare.

 

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de,punerea in circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

  •  

           

La data de 03 iulie 2018, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activitati de patrulare,  supraveghere si control pe Bulevardul Transilvaniei, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, au efectuat semnal de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu a respectat semnalele polițistului rutier, continuându-si deplasarea.

 

Echipajul de politie a pornit in urmărirea autoturismului pe raza municipiului Alba Iulia până în localitatea Șard, efectuând în continuare samale de oprire acustice si luminoase.

 

In localitatea Șard, conducătorul autoturismului, a intrat pe un drum neamenajat până la stația de Epurare Șard, a coborât din autoturism, în rampă, fără să-l asigure, iar autoturismul în deplasarea sa, în direcția spate, a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei.

 

In autoturism se aflau 3 persoane, doua dintre acestea au fugit iar cea dea treia a fost identificată, fiind un bărbat de 32 de ani din  comuna Calvini, județul Buzău.

 

Ulterior a fost identificat un minor de 17 ani din  comuna Ighiu, județul Alba,  pasager in autoturism.

             

Din cercetările efectuate ulterior s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 18 ani, din Ighiu, care a plecat de la fata locului.

 

Cu ocazia verificărilor poliţia a stabilit că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua autoturisme, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Accident rutier

 

La data de 03 iulie 2018 în jurul orei 18.03, un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a surprins şi accidentat pe un bărbat de 59 de ani, din Alba Iulia, ce era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată în mod corespunzător.

 

În urma accidentului bărbatul de 59 de ani a decedat.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpa.

 

 

Amplasarea radarelor în 05 iulie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com