Persoană din Ciugud reţinută pentru şantaj

22 martie 2012 15:400 comments

Poliţiştii de la IPJ Alba au reuşit realizarea unui flagrant, în vederea probării unei infracţiuni de şantaj în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 20 martie.
Poliţia a fost sesizată de un cetăţean de 41 de ani, din Cugir, că în cursul lunii martie a primit mai multe apeluri telefonice de la o persoană din Ciugud, care l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea, pretinzând ca reclamantul să-i dea o sumă de bani.
Victima se cunoştea cu suspectul, între ei intervenind neînţelegeri legate de o pretinsă datorie a victimei către suspect, rezultată din faptul că suspectul l-ar fi sprijinit în îndeplinirea obligaţiilor profesionale.
Imediat după sesizarea poliţiei, în colaborare cu reclamantul, s-a reuşit realizarea flagrantului, M.O., de 28 de ani, din Ciugud, fiind prins în timp ce primea de la victimă suma de 200 de lei ce a fost marcată anterior de către poliţişti cu menţiunea „ŞANTAJ”.
Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, joi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com