Persoanele bolnave de SM sunt nişte luptători

30 mai 2012 15:190 comments

Societatea de Scleroză Multiplă din România, prin organizaţiile membre, a desfăşurat activităţi de conştientizare cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple, care s-a sărbătorit în acest an în data de 30 Mai.
Campania de conştientizare în cadrul “Zilei Modiale a SM” este creată de Federaţia Internaţională de Scleroză Multiplă (FISM), tema centrală a campaniei din acest an fiind “Trăind cu Scleroza Multiplă”.
În judeţul Alba, localitatea Alba Iulia, organizaţia SM SPEROMAX ALBA a derulat următoarele evenimente: s-au împărţit materiale informative şi au fost lansate baloane cu heliu în Piaţeta de la Obelisc din Alba Iulia. La eveniment au fost prezenţi în jur de 50 de persoane.
“Astăzi este ziua internaţională a Sclerozei multiple… Opreşte-te o secundă şi găndeşte-te la cei care se luptă cu aceasta boală, la cei care vor afla astăzi că au slceroză multiplă şi la cei care o au, dar nu ştiu încă… Şi mai opreşte-te un moment să te gândeşti la familiile celor cu scleroză multiplă, care se luptă să înţeleagă de ce trebuie să sufere cei dragi lor. Dacă nu te regăseşti în acest mesaj eşti un norocos, aşa că fii bun cu ceilalţi şi preţuieşte viaţa…” – Dana Chirilă, sora unui pacient de SM. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com