Peste 100 de persoane au participat la bursa locurilor de la baia de arieş, în căutarea unui loc de muncă

15 iulie 2012 14:520 comments

Asociaţia Pakiv România a organizat joi, 12 iulie, între ore 10:00 şi 12:00, la Baia de Arieş, „Bursa locurilor de muncă în domeniul turismului pentru zona Munţilor Apuseni”, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba şi ANTREC Alba.
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a oraşului Baia de Arieş, unde peste 100 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au încercat să convingă cei opt angajatori şi furnizori de formare profesională, prezenţi la eveniment, că sunt potriviţi pentru a primi o slujbă sau pentru a participa la un program de calificare – recalificare profesională, care să le permită să îşi găsească un loc de muncă.
În urma discuţiilor purtate cu angajatorii locali şi din Alba Iulia, o parte dintre participanţi au plecat cu speranţa că în următoarele zile vor fi contactaţi pentru a fi angajaţi pe cele 30 locuri de muncă oferite în cadrul evenimentului.
La acest eveniment au participat, din partea autorităţilor locale, primarul oraşului Baia de Arieş, Traian Pandor şi viceprimarul Silviu Mârzan.
Asociaţia Pakiv România mulţumeşte pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, Primăriei oraşului Baia de Arieş, ANTREC Alba, Asociaţiei AS 2001 şi Asociaţiei CERESS Alba.
Bursa locurilor de muncă face parte din cadrul acţiunilor desfăşurate în proiectul ”Măsuri integrate în domeniul turismului”, implementat de Asociaţia Pakiv România, care se adresează persoanelor şomere sau aflate în cautarea unui loc de muncă.
Proiectul ”Măsuri integrate în domeniul turismului” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com