Peste 300 de apeluri la 112 de Rusalii

6 iunie 2012 14:360 comments

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în perioada 1-4 iunie, prin SNUAU 112 a fost înregistrat un număr total de 305 apeluri, din care 174 din mediul urban şi 131 din mediul rural. Prin 139 de apeluri au fost semnalate urgenţe la care poliţiştii au intervenit cu promptitudine pentru soluţionare.
În aceeaşi perioadă s-au constatat 19 infracţiuni (8 de natură judiciară, 6 la regimul circulaţiei rutiere şi 5 de altă natură) şi au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru viteză excesivă, depăşire neregulamentară şi consum de alcool, dar şi 62 de amenzi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.
Pentru prevenirea evenimentelor negative au acţionat zilnic peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte structuri, care au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică formate din poliţişti, jandarmi şi poliţie locală.
În perioada de referinţă au fost înregistrate 4 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a altor 5 persoane. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com