Peste 40 de oameni au protestat din nou împotriva lui Băsescu

26 august 2012 13:520 comments

Seria de proteste începută joi la Alba Iulia, de PNL, a continuat şi vineri. Circa 40 – 50 de manifestanţi s-au strâns la monumentul Revoluţiei din capătul Bulevardului Transilvaniei, timp de o oră, pentru a protesta împotriva revenirii în funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu. Chiar dacă a fost ultima zi de muncă din această săptămână, nici de această dată numărul protestatarilor nu s-a înmulţit semnificativ. Singurele noutăţi la nivelul protestatarilor fiind prezenţa directorului CS Unirea, Nicolae Nistor, dar şi a unui număr restrâns de oameni revoltaţi de lipsurile zilnice.
Membrii PNL Alba au obţinut o autorizaţie de a protesta timp de o oră în fiecare zi, până pe data de 31 august. Vineri, protestatarii au scandat pe lângă „tradiţionalul” „Jos Băsescu” şi „Băsescu nu uita, Alba Iulia nu te vrea”, dar şi „Staţi în balcoane şi muriţi de foame”.
Consilierul local PNL, Rareş Buglea, organizatorul protestului, a explicat că punctul de desfăşurare a manifestaţiei a fost monumentul revoluţionarilor, pentru ca „Flacăra democraţiei să nu se stingă”.
La final, protestatarii i-au aplaudat şi le-au mulţumit jandarmilor care au supravegheat desfăşurarea manifestaţiei.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com