Peste 680.000 lei pentru schimbarea parapeţilor de pe drumurile judeţene

19 iulie 2012 13:270 comments

De câteva luni, pe drumurile din Alba au început lucrările de schimbare a parapeţilor de protecţie. Firma care a câştigat licitaţia, organizată de Consiliul Judeţean Alba, a finalizat prima parte a lucrărilor privind amplasarea de parapete metalice noi şi recondiţionarea celor vechi, de pe drumurile din Alba.
Primele drumuri vizate au fost DJ 107i, pe distanţa dintre cabana Sloboda şi Aiudul de Sus şi DJ 762, între Mihoieşti şi Vidra, pe drumul către Muntele Găina. Societatea ploieşteană a câştigat, în luna martie a acestui an, licitaţia cu privire la procurarea, instalarea, recondiţionarea şi vopsirea acestor elemente de siguranţă rutieră, în judeţul Alba. Lucrările au început în mai şi vor fi încheiate în decembrie anul acesta.
În paralel, societatea respectivă va demara şi procesul de montare a indicatoarelor rutiere şi întreţinerea acestora din perimetrul judeţului Alba. Valoarea acestor lucrări se ridică la peste 680.000 lei.
„Este al doilea an consecutiv când suntem câştigătorii licitaţiei privind executarea, montarea şi mentenanţa indicatoarelor de circulaţie din Alba. În plus, anul acesta ne ocupăm şi de achiziţionarea, amplasarea şi recondiţionarea parapetelor amplasate pe drumurile din judeţ. Este un proces destul de complicat, mai ales având în vedere gradul de degradare a parapetelor existente, dar rezultatele sunt spectaculoase”, a declarat directorul general al firmei ploieştene, Ioan Matreş.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com