POLITIA VEGHEAZA

13 februarie 2018 21:260 comments

Cercetat pentru furt

 

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat, de 46 de ani, din Alba Iulia,  ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

 

În 12.02.2018, bărbatul, profitând de neatenţia personalului magazinului, a sustras mai multe bunuri si a plecat din incinta acestuia fără să le achite.

 

Faţă de M.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

Poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba au identificat si reţinut un tânăr de 24 de ani, din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara care a tâlhărit o femeie din Alba Iulia

 

La data de 12.02.2018 ora 18.16, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 48 de ani din Alba Iulia a fost victima unei tâlharii pe str. Calea Moților, din Municipiul Alba Iulia.

         

Pentru efectuarea de cercetări, a fost constituită o echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti,  sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba.

 

Poliţiştii  au stabilit că A.A., de 24 de ani,  din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara, in timp ce se deplasa pe str. Calea Moților din Alba Iulia, a smuls geanta de pe umărul unei femei de 48 de ani din Alba Iulia.

 

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au identificat si recuperat bunurile sustrase si aruncate de făptuitor in încercarea acestuia de a se sustrage prinderii.

 

Valoarea prejudiciului reclamat, de 1000 lei, a fost  recuperat in totalitate si restituit persoanei vătămate.

 

În urma administrării probatoriului, față de A.A., s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

 

În continuare, față de acesta, s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de 13.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propuneri legale, A.A. fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba.      

         

 

Cercetat pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat

La data de 12 februarie 2018, în jurul orei 21.10, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe varianta de ocolire a orașului Zlatna, la intersecția cu Str. Muncii, având  plăcuțele cu numerele de înmatriculare expirate.

Faţă de M.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Cercetaţi de poliţiştii din Alba Iulia pentru  lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniştii publice

 

În data de 13.02.2018, la ora 00.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către S.I., de 38 de ani, din  loc. Bascov, jud. Arges, cu privire la faptul că în timp ce se afla în fața unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba, a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute.

Poliţiştii de siguranță publică deplasați la fața locului, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au identificat, cu operativitate, pe S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ambii din loc. Banca, jud. Vaslui, care se aflau într-un apartament dintr-un bloc, de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba.

Cu ocazia primelor verificări s-a stabilit faptul că în data de 13.02.2018 in jurul orelor 00.20, în timp ce S.I., ieșea din scara unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei a fost interpelat de către S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ocazie cu care între aceștia a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se în mod reciproc, totodată folosind și un obiect ascuțit.

În urma altercației S.I. și S.A.G. au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, stabilindu-se următoarele diagnostice: S.I. „plagă înțepată în zona hemitorace drept și două în coasta stângă”, iar S.A.G. „patru plăgi, trei în piept și una sub brațul drept”, ambii rămânând în continuare sub supraveghere medicală.

În urma administrării probatoriului, față de I.M.C., S.A.G. și S.I., s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

În continuare, față de I.M.C., s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de 14.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere corespunzătoare.

S.A.G şi S.I., au rămas sub supraveghere medicală în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, urmând ca în funcție de zilele de îngrijiri medicale acordate și concluziile medicale, să se dispună schimbarea încadrării juridice.

I.M.C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum și pentru stabilirea gradului de vinovăție pentru fiecare din cei menționați.

Acțiune a poliţiştilor din Mirăslău

 

În data de 12.02.2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Mirăslău, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au aplicat 15 sancţiuni contravenționale, în valoare de 2900 lei.

 

În data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Mirăslău, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au continuat acţiunile pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în mod deosebit pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor,  pe DN1, Km 416+200m pe raza comunei Mirăslău.

 

Astfel că, în urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 2900 lei, astfel: pentru stare tehnică necorespunzătoare 8 sancţiuni şi 7 sancţiuni pentru alte abateri la regimul rutier.

 

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au retras 3 certificate de înmatriculare si au controlat 23 de autovehicule.

 

 Amplasarea radarelor în 14.02. 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac     

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com