POLITIA VEGHEAZA!

28 februarie 2018 20:581 comment

Cercetaţi pentru lovire

 

Poliţiştii din Sebeş au identificat 5 tineri din municipiu ca bănuiţi de comiterea unei agresiuni asupra unui alt tânăr. Cei 5 sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

 

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiu Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unei agresiuni, faptă reclamată poliţiei în seara zilei de 23 februarie a.c.

 

Se pare că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 20.15, în timp ce se aflau pe strada Gării din municipiul Sebeş, pe fondul consumului de alcool, cei 5 ar fi avut discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 22 de ani, din Sebeş, împrejurare în care l-au agresat, lovindu-l în zona feţei şi în abdomen. Victima nu a suferit leziuni grave şi nu a rămas internată în spital. 

 

Faţă de cei 5 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de

lovire sau alte violențe precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

 

Infracțiune rutieră

 

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 00.10, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Galda de Jos, în timp ce conduceau un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Accident rutier produs din cauza neadaptării vitezei de circulaţie la condiţiile de drum

 

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 08.10, poliţiştii din Sebeş au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, produs pe DJ 106 K, la ieşire din Sebeş spre Daia Română.

 

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era staţionată pe partea dreaptă a carosabilului, acroșându-l  pe şoferul acesteia, ce se afla în spatele autoutilitarei, încercând să remedieze o defecţiune.

 

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Faţă de cel care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Stimați conducători auto, pentru a preveni implicarea în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă:

  • Adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă, gheată sau polei);
  • Circulaţi cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara lor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită sau mâzgă.
  • Folosiţi corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi cel de climatizare si dezaburire, pentru a vedea si a putea fi văzuţi in trafic.
  • Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţa atunci când condiţiile de deplasare sunt nefavorabile;
  • Echipaţi autovehiculul cu pneuri corespunzătoare;
  • Nu bruscaţi comenzile si folosiţi cu preponderenta frâna de motor;

 

Amplasarea radarelor în data de 01.03.2018

                                                                           

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac     

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com