POLITIA VEGHEAZA

6 august 2018 20:050 comments

Reţinut pentru violenţă în familie

 

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care şi-ar fi agresat concubina, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară internarea în spital. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 5 august 2018, în jurul orei 18.20, în urma unui apel la 112, poliţiştii din Cîmpeni au intervenit la o locuinţă din oraş, la care erau semnalate acte de violenţă.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 31 de ani şi-ar fi agresat concubina, cu un obiect contondent, provocându-i leziuni în zona capului.

 

Femeia a fost transportată la spitalul din Cîmpeni, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

 

Faţă de agresor, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

Reţinut pentru furt

 

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr din Alba Iulia, bănuit de săvârşirea unei fapte de furt. Acesta ar fi profitat de neatenţia angajatei unui bar şi ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

 

La data de 3 august 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către administratorul unui local public din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în data de 27 iulie 2018, din incinta localului a fost sustrasă suma de 1.400 de lei.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, a rezultat faptul că bănuit de comiterea furtului este un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, care ar fi profitat de neatenţia angajatei localului şi ar fi sustras, dintr-un sertar, suma de bani.

 

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 3 august 2018, în jurul orei 08.00, poliţiştii Postului de Poliţie Berghin, în timp ce acţionau pe raza localităţii Hăpria, comuna Ciugud, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Ciugud, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

 

La data de 3 august 2018,în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza localităţii Craiva.

 

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat.

 

 

La data de 4 august 2018, în jurul orei 02,30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe strada Lucian Blaga din comuna Vinţu de Jos, l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un moped fără să posade permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

 

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 4 august 2018, în jurul orei 11.30 poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un moped, pe strada Ardealului din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

 

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

 

  •  

 

La data de 4 august 2018, în jurul orei 12.25, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Hăpria, comuna Ciugud, l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comună, în timp ce conducea un moped fără a posada permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 3 august 2018, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, în timp ce acţionau pe DJ 704 A, pe raza comunei Săsciori, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Galda de Jos.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării lui cu aparatul etilotest, au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul auto a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 5 august 2018, în jurul orei 20.45, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatule etilotest, a rezultat valoarea de 1.25 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Amplasarea radarelor în data de 7 august 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com