Politicienii din Alba Iulia au oferit flori femeilor

8 martie 2012 18:192 comments

Nici în acest an, ziua de 8 martie nu a rămas neobservată de politicienii din Alba Iulia, care le-au oferit flori reprezentantelor sexului frumos din oraş, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Încă de dimineaţă, un grup numeros format din membri ai Uniunii Social Democrate Alba, în frunte cu Călin Potor, Florin Roman, Simone Albani, Ovidiu Jidveian, Vasile Crişan şi Gabriel Pleşa, a fost prezent în mai multe zone din oraş pentru a oferi garoafe femeilor care le ieşeau în cale. Doamnele şi domnişoarele au primit cu bucurie florile şi s-au arătat deosebit de impresionate de gestul oamenilor politici. Merită menţionat că reprezentanţii USL Alba au vizitat cu această ocazie şi Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, unde venerabilele doamne prezente au fost foarte bucuroase de florile şi urările primite. Tot cu ocazia zilei de 8 martie, preşedintele PNL Alba Teodor Atansasiu şi alţi lideri ai filialei judeţene au oferit flori femeilor de la şcolile din Şard şi Ighiu.
De asemenea, organizaţia locală a PDL Alba, în frunte cu preşedintele Mircea Hava, a făcut un tur de forţă prin oraş pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Femeii. Democrat-liberalii au oferit flori şi au făcut tradiţionalele urări tuturor reprezentantelor sexului frumos care le-au ieşit în cale, doamnele şi domnişoarele fiind foarte bucuroase de acest gest deosebit.

Adrian Contor

2 Comments

  • GEST FRUMOS.DAR AR TREBUI SA SE SBATA PENTRU LEGALIZAREA, SI RESPECTAREA LEGI VOTAT FRAUDULOS DE PDL-UDMR-UNPR-MINORITATI, CU PRIVIRE LA CRESTEREA PENSIEI ,CARE ERA SA INTRE IN VIGOARE DE ANUL TRECUT.CU O FLOARE NU E VIATA MAI BUNA, DE TRAIT, CI UN MOMENT DE FERICIRE.NOI PENSIONARI, PENSIONARELE, SI SOMERI, CI SOMERITE NE-AM BUCURA DE O VIATA MAI DECENT, RESPECTAREA LEGILOR VOTATE TOT DE COALITIE, SI NE CUNPARAM NOI, FLORI, PUNDGI, PUI, PIXURI DE CARE NE PLACE,, NU NE TREBUIA POMANA CI DREPTUL NOSTRU FURAT DE GUVERNUL BASESCU.

  • pensionara nu se poate spune ca e un gest frumos ,pentruca forile au fost cumparate pe bani publici adica bani nostri . tot ieri 8 martie la fica mea ia fost sistat salarul , imdemnizatia pt. cresterea copilului pentruca avea o mica datorie la primarie pentru ca intre timp sa marit cu un mic procent salaru la sotu ei .este vorba despre suventia de gaz.cum va permiteti sa retineti toti bani”

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com