POSTASII ROMANI SUNT IN GREVA JAPONEZA!

13 mai 2014 09:140 comments

Protestele continuă marţi la Poşta Română cu grevă japonează.

În această zi, poştaşii vor fi la serviciu şi vor purta banderole negre.

Protestele au fost declanşate săptămâna trecută, oamenii fiind nemulţumiţi din cauza salariilor mici, dar şi de felul în care este condusă compania.

Aceştia mai cer şi demiterea directorului general al Companiei Naţionale Poşta Română, Ion Smeeianu, dar şi a directorului executiv, Rosita Alexe.

Poştaşii au pichetat miercuri sediul Companiei Naţionale Poşta Română din Bucureşti şi prefecturile din ţară, iar duminică peste 4.500 de membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) s-au adunat în Piaţa Victoriei.

Liderul SLPR l-a acuzat miercuri pe directorul Smeeianu că singura politică pe care o duce este aceea de reducere a cheltuielilor prin intermediul disponibilizării de personal şi îngheţarea posturilor şi că, pentru obţinerea de fonduri, ar fi încercat să introducă în oficiile poştale jocuri de noroc electronice şi spoturi publicitare audio.

Potrivit calendarului de proteste anunţat, după greva japoneză de marţi, joi vor avea loc pichete la oficiile judeţene de poştă din întrega ţară şi la sediul CNPR.

Liderii de sindicat se arată hotărâţi şi spun că sunt pregătiţi să intre chiar în greva foamei dacă revendicările lor vor fi ignorate. Măsura extremă de protest a fost anunţată pentru data de 19 mai.posta-romana-2

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com