Prefaţa Festivalului de Teatru Alba Iulia 2012

18 septembrie 2012 16:010 comments

Duminică, 23 septembrie 2012, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, va avea loc prefaţa Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” de la Alba Iulia.
Prefaţa ediţiei a VII-a a festivalului este un spectacol de dans realizat de o companie din Elveţia: spectacolul „Clap” aduce la Alba Iulia 6 dansatori de step de talie mondială, ne asigură organizatorii.
În cadrul spectacolului, coregrafia este realizată de Fabrice Martin, Dorel Surbeck şi Costel Surbeck, muzica de Jean Duperrex, mise en scene şi text de Michel Lopez, iar producţia de Martin’s Tap Dance.
„Am văzut spectacolul la Avignon–Franţa şi am considerat că este o alegere potrivită pentru prefaţa festivalului nostru. Este un spectacol pozitiv şi plin de bună dispoziţie. Dansatorii sunt senzaţionali, adevăraţi profesionişti şi stăpânesc cu desăvârşire dansul step. Vă invităm cu încredere să vă bucuraţi timp de 80 de minute în lumea dansului”, a declarat Ioana Bogăţan, directorul festivalului de teatru.
Biletele s-au pus în vânzare la sediul Teatrului de Păpuşi şi la Casa de Cultură. Preţul biletului: pentru adulţi – 15 lei, pentru elevi şi studenţi – 10 lei.
Ediţia a VII-a a Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” va avea loc în perioada 3-7 octombrie 2012, organizatori fiind Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com