Premierul Tudose spune ca situatia Guvernului seamana cu cea a Executivului condus de Sorin Grindeanu

10 octombrie 2017 17:350 comments

Situaţia lui Mihai Tudose în fruntea Guvernului seamănă tot mai mult cu cea a lui Sorin Grindeanu, premier PSD demis de majoritatea PSD-ALDE din parlament.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, 9 octombrie: „În cursul după-amiezii și serii am avut biroul plin de colegi, de președinți de organizație, care au venit să-mi ceară să nu plec. Situația poate e un pic… ca acum 100 de zile, primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai că e un pic pe dos. Atunci, mai multă lume îi cerea să plece. Mie mi-au cerut să nu plec, să nu cumva să plec”.

Tudose despre relaţia sa cu președintele PSD, Liviu Dragnea: „Aş spune că unele lucruri au derapat. Încercăm mâine să găsim o soluție. Dacă nu găsim soluția, va trebui să luăm niște măsuri”.

Premierul vrea să renunţe la 5 miniştri: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Viorel Ilie şi „încă doi colegi pe care îi voi ruga să părăsească Guvernul, din cauza lipsei de performanţă”.

„Mici amănunte, cu ghilimele sau fără, despre nivelul de implicare al partidului în anumite decizii guvernamentale, modul în care se face, le vom discuta mâine şi vom trage concluziile. Dacă lucrurile pot funcționa altfel, vor funcționa altfel, dacă nu, e clar că cineva trebuie să plece acasă”.

Despre demisia Guvernului, în cazul în care PSD nu acceptă remanierea celor cinci miniştri: „Nu pot să-mi asum să merg în continuare cu ceva ce eu spun că nu merge”.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com