PREȘCOLARII DIN AIUD AU DEMONSTRAT CĂ ȘTIU SĂ CIRCULE CORECT

11 iunie 2019 19:220 comments

Ultima activitate cuprinsă în calendarul din acest an al Proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”, a avut loc la Aiud. Toţi participanţii la concursul „Atenţie, Circul şi eu!”au dovedit că deţin cunoştinţe solide privind regulile de circulaţie rutieră.
Continuând tradiţia ultimilor ani, în cadrul Proiectului Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă, la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc, azi, 11 iunie 2019, concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.
La competiţie au participat peste 100 de copii de la grădiniţele din municipiul Aiud care, pentru a-și demonstra cunoştinţele în domeniul circulaţiei rutiere, au creat desene şi colaje pe care, cu sprijinul cadrelor didactice, le-au expus în holul grădiniței.
Membrii juriului, format din poliţişti de la rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba, au fost de acord că toți participanții cunosc regulile de circulație rutieră și merită să fie răsplătiți.
Astfel, toți copiii au primit înghețată, napolitane, rechizite și diplome, puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Alba.
În perioada 01 – 11 iunie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, au  desfăşura o serie de activităţi dedicate copiilor, cuprinse în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, educaţie pentru viaţă”.
Proiectul a avut peste 1.000 de beneficiari și a avut ca scop consolidarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie și prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi minorii.  

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com