Presedintele ALDE Alba: Nu sunt fan PSD, dar suntem in coalitie cu PSD si colaboram foarte bine

16 iunie 2017 16:302 comments

Preşedinţii PSD şi ALDE discută amical, fără supărare şi stres, despre micile neînţelegeri din coaliţia ALDE-PSD de la nivelul judeţului Alba.

După ce primarul din Şpring (fost liberal, fost ALDE) a afirmat că Ioan Lazăr este mai degrabă apropiat de PNL decât de PSD, Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba, a precizat: „Nu sunt fan PSD, dar acum suntem într-o coaliţie de guvernare. Am avut discuţii cu dl Dîrzu imediat după alegeri (n.a. – locale). Nu pot să uit ce au făcut (n.a. – pesediştii) la Valea Lungă şi la Baia de Arieş. Cum se zice popular: „ne-au tras-o”. Consilierii ALDE împreună cu consilierii PSD puteau numi viceprimari. N-o să uit niciodată asta, acum însă suntem într-o alianţă şi colaborăm foarte bine. Nici dumneavoastră nu aţi fost foarte corect, dle Dîrzu”.

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, nu a contestat acuzaţiile, dar a ţinut să comenteze situaţia coaliţiei din Alba: „Suntem oameni politici, şi la PSD şi la ALDE e foarte multă democraţie. Noi le-am spus în comune (n.a. – din judeţul Alba) că suntem într-o alianţă şi să acţioneze în consecinţă. Unii nu ne-au ascultat”.

Acuzat că este omul PNL-ului, Ioan Lazăr i-a replicat primarului de la Şpring (fost candidat ALDE la parlamentare): „Am prieteni printre liberali, dar nu în politică… Îi spun amicului Gheorghe Rusu, amic pentru că nu suntem chiar prieteni, că nu are dreptate în tot ce spune: vreau să-i reamintesc că la alegerile parlamentare (n.a. – în noiembrie 2016) toată ziua îi făcea campanie şi era la şpriţane cu Cornel Suciu, candidatul PSD de pe acel colegiu”.

Întrebaţi ce notă ar da coaliţiei ALDE-PSD la nivelul judeţului Alba, cei doi lideri au răspuns:
Ioan Lazăr: o notă bună
Ioan Dîrzu: peste 9, în sensul că trebuie să mai lucrăm până la 10 !

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com