Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, nu vrea alaturi de UDMR

20 iunie 2017 16:142 comments

Atragerea UDMR alături de alianţa PSD-ALDE în intenţia de a dărâma Guvernul Grindeanu printr-o moţiune de cenzură a creat numeroase valuri printre parlamentarii ardeleni… de toate culorile politice.

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, se dezice public de un eventual parteneriat al PSD cu UDMR, însă face acest lucru abia după ce UDMR a afirmat că nu va vota moţiunea PSD-ALDE. Decizia UDMR-ului de a sprijini PSD-ul vine în urma protestelor care vorbeau de „vânzarea Ardealului” de către PSD maghiarilor.

„Iubesc România, iubesc Transilvania, o voi apăra şi voi lupta pentru unitatea Statului Român! Nu voi vota niciodată o lege care se împotriveşte acestei ţări şi poporului român! Nu voi vota niciodată ca ziua de 15 martie – ziua în care s-a acceptat unirea Ardealului cu Ungaria, să devină zi a maghiarilor din România. Vă asigur că rămân acelaşi om, ataşat idealurilor României!”, scri Ioan Dîrzu pe facebook, punând şi un frumos tricolor.

Reamintim faptul că în 2014 campania PSD-ului şi a candidatului social-democrat Victor Ponta a fost construită pe sloganul „Mândri că suntem români!”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com