Prichindel sarbatoreste Ziua Teatrului de Animatie

15 martie 2017 16:240 comments

În cadrul programului Prichindfest Teatrul de Păpuşi PRICHINDEL Alba Iulia sărbătorește Ziua Teatrului de Animație. Prin teatru….

Marți, 21 martie 2017, ora 11.00, la teatrul albaiulia va fi prezentat spectacolul „Zulenka”, în regia Cristian Pepino, iar de la ora 17.00 va avea loc prezentarea atelierului de teatru Fă-te duflete de copil!, coordonat de actrițele Teodora Popa și Irina Melnic.

Participanții la acest atelier sunt copii de la Grădinița Dumbrava Minunată Alba Iulia.

Intrarea este gratuită la ambele acţiuni.

„Sub egida ASSITEJ (Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret) și UNIMA (Uniunea Internațională de Teatru de Păpuși și Marionete) Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia, membru a celor două asociații, sărbătorește alături de păpușarii și iubitorii de teatru de animație din lumea întreagă în luna martie, Ziua Teatrului de Animație. La nivel mondial această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică. Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Anul acesta am implicat mici spectatori în acest eveniment de sărbătoare prin intermediul unui atelier de teatru coordonat timp de mai multe luni de două actrițele. Este un proiect frumos pe care dorim să-l dezvoltăm”, a declarat Ioana Bogățan, managerul teatrului de păpuşi.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com