PRICHINDEL VA INVITA LA SPECTACOL!

30 octombrie 2023 18:170 comments

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacolul-premieră „Frică de umbra sa”, regia Radu Dinulescu. Acest spectacol este rezultatul unui proiect câștigat la Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu teatrul nostru.

            „Proiectul Frică de umbra sa își propune continuarea introducerii tehnicilor digitale în spectacolul viu, pornind de la albumele de benzi desenate ale lui Patrice Seiler. Pentru acest spectacol, preponderent vizual, s-a realizat un scenariu teatral, un univers scenografic, cinematografic, s-au construit decoruri reale, obiecte și păpuși, din obiecte de recuperat, pornind de la colajele de fotografie originale ale albumului Peur de son ombre. Spectacolul militează pentru înfrângerea sentimentului fricii legate de necunoscut, de întuneric, de umbre, de monștrii pe care-i zămislește subconștientul, noaptea, în preajma somnului. Personajul nostru, Nostoc, este un copil de cinci ani, care se luptă cu umbrele obiectelor din jurul patului său, din bucătărie, din baie, sau din debara!” – Radu Dinulescu, regizor

            Așadar, vă așteptăm la premiera spectacolului sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la orele 17:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

            Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14:00 sau online de pe site-ul teatrului: www.teatrulalba.ro.

            Prețul biletelor este de:

  • 7 lei pentru copii;
  • 15 lei pentru pensionari și studenți:
  • 28 lei pentru adulți.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

            Și pentru că acest spectacol este un proiect pluridisciplinar pentru întreaga familie, vă așteptăm pe toți: copii, părinți, bunici și, de ce nu, prieteni.

Frică de umbra sa

de Patrice Seiler

Traducerea, scenariul și regia: Radu Dinulescu

Scenografia: Patrice Seiler și Radu Dinulescu

Muzica: Armand Richelet

Construcție decor și păpuși: Teatrul pe Roți

Pictură decor: Andrada Ciubean și Andreea Lorena Albu

Distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa

Asistent de regie: Teodora Popa

Lumini, video: Ovidiu Tămășan

Sunet: Florin Andrea

Manager Ioana Bogățan

                                                                                    Cristina Smadea,

                                                                                    Secretar literar

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com