Prim adjunct nou la Jandarmeria Alba

2 aprilie 2018 21:330 comments

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, cu data de 01 aprilie a. c. domnul locotenent colonel Popa Dan Vasile este împuternicit pe o perioadă de șase luni să îndeplinească atribuțiile funcției de prim adjunct al inspectorului șef  la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

         Locotenent colonel Popa Dan Vasile este născut în municipiul Brașov, județul Brașov, are 42 de ani, este căsătorit și are un copil minor. Din octombrie 2013 până în iulie 2014 acesta a deținut funcția de ofiţer de legătură pe probleme de pregătire a Poliţiei Afghane în Comandamentul Regional de Sud Kandahar al Diviziei 4 Infanterie SUA iar din iulie 2014 până în prezent acesta a fost numit în funcția de Instructor Militar la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni. El a absolvit în anul 2000 cursurile Academiei de poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti în specializarea ,,Drept”, și a urmat cursuri postuniversitare de specializare în cadrul aceleiași academii, în specializarea ,,Ordine Publică  în perspectiva integrării euro-atlantice”.

           Totodată, a urmat cursuri naţionale de pregătire, dintre care amintim Cursul Phare cu specialitatea “Protecția persoanelor vulnerabile și prevenirea delicvenței juvenile” la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române – București, Cursul de dezvoltare a carierei cu specialitatea „Misiuni Internaíonale Afganistan”  la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri a Jandarmeriei Române ,,Mihai Viteazul” – București și Cursul de specializare în domeniul „Managementul gestionării situaţiilor de criză din domeniul ordinii publice” la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi – Ochiuri.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com