Prima medalie la culturism pentru CS Unirea Alba Iulia, secție proaspăt reactivată

8 octombrie 2019 16:192 comments

Mihaela Nicolea Dehelean ©Carbyne XmediaStudio

 

Secția de culturism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, proaspăt reactivată, a obținut prima medalie, de bronz, prin Mihaela Mih-Dehelean, la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, desfășurate în perioada 5-6 octombrie la Sibiu.

 

Mihaela Mih-Dehelean a fost premiată la categoria de concurs Bikini Fitness Masters, +45 de ani Open, iar acest rezultat încununează munca din ultimii cinci ani, de când a început să practice acest sport. Cu această ocazie, ea mulțumește familiei pentru sprijin, antrenorului Ariton Răzvan și directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan. Aceasta este prima medalie a secției de la repunerea în activitate.

 

”Iubesc ceea ce alții consideră a fi un coșmar și îmi place cum găsesc scuze pentru a justifica slăbiciunea atunci când nu pot duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Și îmi place că atunci când eșuează dau vina pe cei din jurul lor dar, de fapt, există doar un singur vinovat. Ai pierdut, ai greșit, ai abandonat… daca ai ceva de demonstrat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te întorci și să câștigi tot. Bineînțeles că este nevoie de sacrificiu, de muncă enormă, sigur că vei avea parte de critici, dar rezultatele nu vor întârzia să apară dacă ești dedicat 100%. Voi rămâne motivată, victoria cere timp, muncă, sacrificiu și modestie. Lupt pentru visul meu și consider că acest sport este despre faptul că nu există limite” – Mihalea Mih-Dehelean.

 

Mihalea Mih-Dehelean subliniază că în acest sport se poate face performanță doar respectând programul de antrenament, programul alimentar și în egală măsură pe cel de odihnă. La Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – Cadeti, Juniori și Masters au participat sportivi din toate colțurile țării.

 

Despre categoria de concurs ”Bikini Fitness”

 

Această disciplină a fost introdusă în 2011. Liniile generale ale corpului, echilibrul și proporțiile, tonusul și aspectul sănătos sunt elemente importante. Mușchii mari și duri nu sunt considerați necesari în această disciplină care este concepută pentru femeile care vor să-și păstreze corpul în formă prin exercițiu fizic și alimentație sănătoasă. Costumul stil bikini și încălțămintea sunt la alegerea sportivei. La încălțăminte talpa în cel mai gros punct poate avea 1 cm iar tocul înălțimea de 12 cm.

 

Despre CS Unirea Alba Iulia

 

CS Unirea Alba Iulia se află în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, fiind înființat în 1974. În prezent, are opt secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare, tenis de masă și culturism.

 

CS Unirea Alba Iulia vizează, înainte de toate, performanța, iar cei peste 120 de sportivi legitimați, alături de antrenorii lor, fac tot ce ține de ei pentru a o atinge la fiecare turneu regional, competiție națională sau campionat european și mondial.

 

CS Unirea Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com