Primăria Alba Iulia: Sprijinim tipul de şcoală Krondstadt

12 martie 2013 11:460 comments

primaria alba iulia

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer a declarat faptul că Primarul Mircea Hava va participa mâine, 13 martie, la invitaţia Consiliului Judeţean Alba, la întâlnirea Comitetului de Dezvoltare Economică.
Întrunirea a fost iniţiată de către reprezentanţii mediului economic al judeţului Alba având ca scop discuţii cu tema prezentării Şcolii Profesionale Germane Kronstadt, ce pregăteşte tineri muncitori calificaţi în diverse specialităţi. Unul dintre motivele participării edilului este disponibilitatea municipalitatii de a identifica şi aloca un spaţiu pentru desfăşurarea activităţii educaţionale pe raza municipiului.
“ Salutăm iniţiativa Consiliului Judeţean şi a mediului de afaceri local din judeţ privitor la acest tip de şcolarizare de care avem atâta nevoie. Vom sprijini întotdeauna astfel de demersuri, iar în cazul de faţă vom face tot posibilul, ca în urma discuţiilor şi a solicitărilor manifestate, să punem la dispoziţie resursa materială. Avem în vedere clădirea internatului Colegiului Dorin Pavel, dar şi alte posibilităţi care s-ar putea concretiza. Ca administraţie locală suntem preocupaţi de formarea profesională autentică, a unor tineri care ar putea activa ulterior în Alba iulia sau în localităţile învecinate” a declarat Mircea Hava primarul municipiului Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com