Primăria Alba Iulia: Zidurile din Cetate afectate de intemperii vor fi refăcute pe garanţie

8 aprilie 2013 13:310 comments

lucrari cetate 358

Zonele din Cetatea Alba Carolina afectate de intemperiile sezonului rece beneficiază de garanţie în privinţa repaţiilor.
“Toate porţiunile de zid observate ca afectate de procesul de îngheţ-dezgheţ din perioada iernii vor fi refăcute. Cu toate că materialele furnizate pe durata reabilitărilor din Cetate, în acest caz, zona zidurilor, au fost însoţite de certificate de calitate, deci implicit beneficiază de garanţie din partea furnizorului. Din păcate, unele loturi s-au dovedit de o calitate neconformă avizelor, fapt care a determinat exfolierea cărămizilor din anumite obiective reabilitate.De asemenea, în perioada următoare, zonele pietonale din interiorul şanţurilor Cetăţii vor fi igienizate” ne transmit reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.
„Toate viciile constatate au fost evidenţiate şi notificate către constructor. Acesta a demarat lucrările de înlocuire a elementelor necorespunzătoare în exploatare, iar până la sfârşitul acestei luni dorim să eliminăm aceste neajunsuri.” a declarat Silvia Moldovan, director Direcţia Tehnică.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com