Primăria aşteaptă oferte pentru achiziţionarea de material dendrologic

20 martie 2012 15:429 comments

Primăria Alba Iulia a întocmit caietul de sarcini în vederea organizării licitaţiei pentru achiziţionarea de material dendrologic ce urmează a fi plantat în această primăvară. Caietul de sarcini a fost publicat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), achiziţia propriu-zisă urmând a fi făcută în urma unei cereri de ofertă. Furnizorul va fi ales pe criteriul costului cel mai mic în raport cu prevederile caietului de sarcini întocmit.
Arborii ce urmează a fi achiziţionaţi trebuie să respecte o serie de parametri optimi, printre care: pentru specia Acer platanoides, paltin de câmp (grosime minimă a tulpinei: 30-35 cm, înălţime minimă: 600 cm, balot minim: 100 cm), pentru specia Tilia americana, tei (grosime minimă: 25-30 cm, înălţime minimă: 600 cm, balot minim: 80 cm), pentru specia Tilia Tomentosa, tei (grosime minimă: 25-30 cm, înălţime minimă: 600 cm, balot minim: 80 cm) şi pentru specia Acer platanoides „Globosum” sau vişin globular (grosime minimă: 25-30 cm, înălţime minimă: 300 cm, balot minim: 80 cm).
Caietul de sarcini prevede achiziţia unui număr de 326 de arbori care să se încadreze în specificaţiile de mai sus şi a unui număr de 1.500 de arbuşti decorativi din specia Pyracantha, o specie de arbust peren. Astfel, valoarea estimată pentru achiziţia acestor arbori este 228.312 lei fără TVA. Această valoare estimată poate scădea în funcţie de ofertele primite în cadrul procedurii de achiziţie.
Furnizorul va oferi garanţie pentru materialul dendrologic livrat minim 12 luni de la data livrării şi va oferi asistenţă tehnică la plantarea acestora. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com