Primăria Cugir a demarat lucrările de întreţinere a drumurilor

22 martie 2011 00:000 comments

Primăvara a dat startul lucrărilor întreţinere la drumurile din Cugir. „Am realizat o inventariere a tuturor drumurilor din localitate, iar de săptămâna trecută am început să reparăm principalele artere, după care vom interveni şi pe celelalte străzi. Pentru anul acesta am alocat 1.000.000 lei pentru reparare străzi, amenajat parcări şi reparaţii trotuare”, a precizat primarul Adrian Teban. A fost refăcut covorul asfaltic dintre străzile Rozelor, 1 Decembrie 1918 şi Alexandru Sahia, pe o lungime de 85 m, precum şi pe strada Principală din Vinerea. De asemenea, pe străzile I.B. Deleanu, Mihai Viteazu şi Libertăţii se reface carosabilul cu piatră cubică. Zilele acestea se plombează gropile de pe străzile Victoriei şi Ion Creangă, după care lucrările vor continua pe alte străzi.
„Aşteptăm un răspuns din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului cu privire la proiectul depus de primărie în urmă cu aproximativ doi ani, pentru reabilitarea a opt străzi din Cugir cu fonduri europene. Proiectul a trecut de toate etapele de evaluare şi avem convingerea că, dacă vom primi finanţare, reţeaua de străzi a oraşului Cugir va fi considerabil îmbunătăţită”, a mai declarat Adrian Teban.
Trebuie precizat că administraţia locală a oraşului Cugir va demara în cursul acestui an şi un program de modernizare parcări care vizează 139 de locuri de parcare pe străzile Victoriei, 1 Decembrie 1918, Aleea Ştefan cel Mare, Emil Racoviţă şi Grigore Ureche. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com