Primaria Sebes se muta temporar

21 aprilie 2017 14:152 comments

Comunicat

Activitatea Primăriei Municipiului Sebeş a fost mutată într-un sediu provizoriu în Parcul Arini. Toate documentele înaintate de cetăţeni sunt înregistrate în centru, în vechiul sediu al Trezoreriei, din Piaţa Primăriei nr. 1.

RELAŢIILE PUBLICE, TAXELE ŞI IMPOZITELE, CASERIA ŞI EVIDENŢA PERSOANELOR rămân tot în centru.

Primăria Municipiului Sebeş anunţă cetăţenii că începând cu data de 21 aprilie 2017, o mare parte a compartimentelor şi serviciilor aparatului de specialitate al primarului şi-au schimbat locaţia de desfăşurare a activităţii, prin mutarea personalului în sediul provizoriu din Parcul Arini nr. 1.
Clădirea monument istoric din zona centrală face obiectul unui contract prin care se vor efectua lucrări de reabilitare şi modernizare având durata de minim un an.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a evita deplasarea în zona Arini, toate documentele şi adresele cetăţenilor înaintate aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeş vor fi înregistrate, prin intermediul compartimentului de Relaţii Publice, în locaţia care a găzduit Trezoreria, situată în Piaţa Primăriei nr. 1. Tot în locaţia din zona centrală a oraşului, însă în sedii provizorii, îşi continua activitatea: Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Sebeş, Direcţia venituri cu birourile de Taxe şi Impozite locale, Caserie şi Executări silite.

Singurele documente pentru care este necesară prezenţa în Arini sunt: certificatele de urbanism (verificare documentaţie, eliberare dispoziţie de plată), autorizaţiile de construcţii (verificare documentaţie, eliberare dispoziţie de plată) şi eliberarea certificatului de producător.

Audienţele oferite cetăţenilor de Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, se vor desfăşura în locaţia Arini, în zilele de joi, începând cu ora 14.00 Şedinţele publice ale Consiliului Local al Municipiului Sebeş vor avea loc, începând cu luna mai 2017, la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”, în sala media. Pentru orice detalii suplimentare, serviciile de Relaţii Publice ale Primăriei Municipiului Sebeş sunt la dispoziţia cetăţenilor.

Compartimentul Relaţii Publice, Comunicare şi Informatică, Primăria Municipiului Sebeş

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com