Primarii fostului PDL fac adevarate „vraji” cand vine vorba de contracte publice

28 august 2017 15:431 comment

Primarii din fostul PDL fac adevărate „vrăji” când vine vorba de afaceri şi contracte publice, spune preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. Acesta l-a menţionat pe soţul Rodicăi Andronescu (preşedinta femeilor din PDL Alba) care va asigura în curând servicii de management energetic la Sebeş.

Ioan Lazăr spune că achizițiile publice se atribuie respectând formal legea, dar primarii din fostul PDL, vopsiţi în liberali, fac „vrăji”.

Ioan Lazăr: „Ceva nu e în regulă. Foștii primari PDL, unde se duc, unde candidează și câștigă, vin după ei toate firmele PDL-iste și câștigă toate licitațiile. Nu vreau să spun că nu au temei legal, că nu au fost câștigate legal, dar totuși, ceva, ceva, nu știu, vrăji…. La Sebeş Primăria vizează întocmirea programului de îmbunătățire a eficienței energie pentru municipiu. Cine credeți că a câștigat? Soțul doamnei Andronescu, președintele organizației de femei PDL Alba, persoană fizică autorizată Andronescu Florinel. Sunt convins că e legal, dar trebuie să facem descântece. Ar trebui făcute descântece că nu se poate”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com