Primarul Gheorghe Valentin Rotar s-a întâlnit cu Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkar Fuzes

16 martie 2013 14:481 comment

DSC_0945Excelența Sa, Ambasadorul Oszkar Fuzes a fost primit vineri, 15 martie, la Primăria Blaj de către primarul Gheorghe Valentin Rotar într-o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre colaborarea româno-maghiară la nivel local în domenii precum cel economic și cel cultural.

”I-am spus domnului ambasador că la Blaj nu există decât o singură voce, cea de susținere a investițiilor și de a îndeplinii toți pașii pentru ca ei să găsească un loc prielnic pentru dezvoltare”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ambasadorul maghiar a transmis primarului Rotar că este în discuții cu patru investitori din domeniul industrial care sunt interesați de amplasarea la Blaj. Administrația publică locală și-a exprimat interesul de a oferi oricărui investitor întregul suport logistic în vederea creării la Blaj a unor noi locuri de muncă.

Gheorghe Valentin Rotar a mai discutat cu ambasadorul Oszkar Fuzes despre recenta înfrățire a municipiului Blaj cu localitatea Cegledbercel din Ungaria și despre viitoarele proiecte de colaborare pe linia culturală și a tradițiilor.

1 Comment

  • pensionar sarac

    FOARTE CORECT ACEASTA INFRATIRE PE TOATE POLANURILE DE CAT URA SI DEZBINAREA INTRE ROMANI SI MAGHIARI.NUMAI CEI FARA MINTE CAUTA DEZBINARE CU ORICE PRET.SARACI ROMANI SI MAGHIARI SUFERA LA FEL DE SARACIE, MAFIE, FURT, UMILINTA, CRESTEWRI DE PRETURI, SI CIOCOIMEA NOUA FARA MUNCA CU VILE SI LUX SALAR SI PENSIE NEJUSTIFICATA.DAR EI ATATA ROMANI SI UNGURI SA AIBA PRIVILEGI CAT MAI MARI.AICI TOTI FURA INAFARA NOI NASCUTILOR, BOLNAVILOR SI PENSIONARILOR PESTE 70 ANI.ASTA AR TREBUI REZOLVAT NU URA INTERETNICA SUSTINUT ARTIFICIAL.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com