Primarul performer Damian, susținut din nou de PNL!

30 martie 2021 07:230 comments

Performanțele edilitare ale primarului comunei Ciugud, ajunse exemplu la nivel național, îl apropie tot mai mult de PNL Alba. După ce în alegeri PNL Alba a decis să nu aibă candidat la Ciugud, declarându-și totala susținere pentru edilul independent, în cursa pentru șefia ACoR Alba, liberalii fac același lucru.

Într-un comunicat remis redacției noastre, de liderii de opinie ai PNL Alba se precizează:

“Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, este susținut de PNL Alba pentru un nou mandat de președinte al Asociației Comunelor din România – Filiala Alba.

Performanța administrativă a domnului primar, atât în fruntea comunei Ciugud, cât și a ACoR Alba, colaborarea excelentă de până acum între comunele din județ în cadrul asociației și proiectele comune ale acestora, arată că este nevoie de continuitate, realegerea lui Gheorghe Damian în funcția de președinte fiind un gest de normalitate.

Suntem siguri că UAT-urile din cadrul ACoR Alba vor continua să aibă activități și proiecte comune, acestea având sprijinul total al Consiliului Județean Alba, în dorința de a susține dezvoltarea localităților din mediul rural”.

Practic se demonstrează o dată în plus că în activitatea unui UAT contează enorm performanța, dar poate la fel de mult și capacitatea de a te face cunoscut și de a arăta lumii succesul fiecărei investiții. Abia printr-un PR bun se schimbă mentalitățile județului Alba, în timp ce prin investiții se schimbă în bine calitatea vieții locuitorilor propriei comune. Este o diferență imensă de limbaj, însă, este adevărat, nu toți edilii o și înțeleg.

Iar pe tărâm strict politic, se dovedește o dată în plus proasta politică de cadre de care a dat dovadă PSD Alba, mai ales în acest context în care PNL Alba și Gheorghe Damian – imaginea performerului  din administrația rurală la nivel național, par să intre în simbioză tot mai des.

 
(Foto arhivă/2019)

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com