Primim de la cititori: O mamă lăsată fără ajutor, în stradă

30 mai 2012 14:420 comments

Mamă singură cu un copil în vârstă de 7 ani şi însărcinată în două luni, din motive de neînţelegeri familiale, în special cu mama, sunt nevoită să părăsesc domiciliul părinţilor unde am locuit împreună cu familia până la data de 07.04.2012.
În primele zile ale lunii aprilie am fost obligată să demisionez de la firma unde am muncit cu funcţia de economist ca urmare a unei stări de agitaţie provocate de stările conflictuale din casă şi faptul că mama o înjura pe bunica mea în vârstă de 81 de ani, bolnavă de Parkinson, imobilizată la pat, care pe data de 19.03.2012 a decedat.
Din ultimii bani încasaţi am reuşit să-mi achit chiria lunară şi o garanţie de 200 euro care îmi asigura stabilitatea în noua casă până la data de 01.05.2012. Neavând loc de muncă, suport din alte părţi (familie, protecţie socială etc) în data de 21.05.2012 am fost evacuată de proprietar pe motivul neachitării chiriei la zi. Astfel, trăiesc cu ajutorul prietenilor şi cunoscuţilor pentru cazare şi masă în fiecare seară până în prezent.
Acum singura mea grijă este găsirea unui cămin pentru mine şi copiii mei şi cred că cu ajutorul lui Dumnezeu se va găsi un om de suflet sau instituţiile abilitate se vor implica pentru a mă sprijini şi pe mine.
N.C.S.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com