Prin vocea domnului Ioan Lazar ALDE sare in ajutorul mediului privat!

15 februarie 2019 19:021 comment

La coferinta de presa saptamnala de azi, domnul Lazar, presedintele ALDE Alba a afirmat raspicat ca nu este tolerabila discrepanta salariala intre mediul privat si cel de stat!

”Nu este în regulă cu majorarea salariilor la bugetari comparativ cu situația angajaților din mediul privat. Chiar dacă a fost o hotărâre la care și ALDE a pus umărul, datoria mea ca privat este să îmi apăr, în primul rând, interesul societății mele și interesul privaților, nu sunt de acord cu acele măriri substanțiale de salarii. Cred că trebuie găsite soluții pentru ca cei din mediul privat să poată să plătească, dacă nu chiar atât de mult, măcar să-și plătească angajații aproape la fel ca și cei din sistemul bugetar”, a declarat Lazăr.

El a mai arătat că angajatorii din mediul privat nu-și permit nici să dea zile libere, așa cum se întâmplă pentru angajații din instituții.” Daca dorm un mediu privat sanatos, generator de blocuri de munca si implicit de bunastare, ar trebui sa privim cu multa seriozitate aceste observatii!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com