Prinsi in flagrant!

25 ianuarie 2017 16:480 comments

Poliţiştii din Cugir i-au prins, în flagrant, pe 3 tineri din oraş, în timp ce cărau  4 roţi de maşină, furate din curtea unui cugirean. Prejudiciul a fost restituit păgubitului, iar cei 3 tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.

 

La data de 24.01.2017, în jurul orelor 21.00, poliţiştii din patrula de siguranţă publică a Poliţiei Oraşului Cugir, în timp ce aflau pe strada Ion Creangă din oraş,  i-au depistat pe doi minori de 15 ani şi pe M.C.P., de 34 de ani, toţi din Cugir, în timp ce cărau 4 roţi de maşină.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 4 roţi, în valoare de 9.000 de lei, au fost sustrase de către cei 3, din curtea locuinţei unui cetăţean din Cugir.

 

Poliţiştii au restituit proprietarului roţile sustrase, iar faţă de cei 3 tineri, depistaţi în flagrant delict, au întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi pentru furt calificat.

 

 

Poliţiştii din Cetatea de Baltă au depistat-o pe o minoră de 16 ani, din comună, imediat după ce aceasta ar fi sustras o sumă de bani din locuinţa unui concetăţean. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitului.

 

În după amiaza zilei de 23.01.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Tătârlaua, cu privire la faptul că, din locuinţa sa, a fost sustrasă suma de 1.200 de lei şi 100 de euro.     

 

Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorului furtului, iar la scurt timp, nu departe de locuinţa reclamantului, a fost identificată o minoră de 16 ani, din aceeaşi localitate, bănuită de comiterea furtului, asupra căreia a fost găsită întreaga sumă de bani.

 

Se pare că, aceasta a profitat de lipsa de acasă a proprietarului, a forţat uşa locuinţei şi a sustras suma de bani.   

 

Prejudiciul a fost restituit păgubitului, iar faţă de minoră a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

 

La data de 24.01.2017, în jurul orelor 18.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au oprit, pentru control, pe raza localităţii Tăuţi, pe M.I., de 31 de ani din comuna Meteş, care transporta cu un tractor, material lemnos.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, M.I. nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos transportat.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

În ceea ce priveşte transportul de material lemnos, în conformitate cu art. 19 alin 1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, poliţiştii i-au aplicat lui M.I. o amendă, în valoare de 5.000 de lei, fiind confiscat atât materialul lemnos cât şi tractorul folosit la transportul acestuia.

furt

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com