Profa de engleza-act sexual cu un elev minor!

15 februarie 2019 18:036 comments

La Școala Gimnazială din comuna Săliștea circulau poze compromițătoare cu profesoara despre care s-a afla că s-a iubit cu propriul elev, un adolescent în vârstă de 14 ani.

 

Profesoara și-a dat demisia și a fost pusă sub control judiciar pentru act sexual cu un minor, însă au ieșit la iveală detalii șocante din anchetă. Elevul respectiv avea poze deocheate în telefon cu profesoara, care au fost distribuite și altor colegi!Dar iata comunicatul Politiei:

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut o femeie de 35 de ani care este cercetată pentru infracţiunea de act sexual cu un minor

 

La data de 11 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de o femeie de 35 de ani, din Ciugud,care este cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunii act sexual cu un minor.

 

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019, femeia, profesoară la o şcoală din localitatea Săliştea, judeţul Alba, a întreţinut în mod repetat acte sexuale cu un minor, în vârstă de 14 ani, elev al şcolii unde aceasta preda limba engleză.

 

Profesoara a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore iar în urma prezentării acesteia Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Faţă de femeie cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com