Program de distracție pentru albaiulieni în această săptămână în cluburile si cafenelele din oraș

4 februarie 2014 12:580 comments

Pentru albaiulieni, distracția începe de marți în cluburile și cafenelele din oraș.

enjoy life

Marți, 4 februarie, sunteți așteptați la o nouă petrecere marca Student Party, organizată de club Enjoy Life. Tinerii se vor putea distra pe cele mai noi și în vogă ritmuri ale momentului. Aceștia vor fi întâmpinați cu ofertele de la bar unde printre numeroasele oferte, cu doar 3 LEI vor putea comanda o bere sau un shot de tequila, iar cu 5 LEI vor avea la dispoziție shot-ul de Jagger.

la poartaMiercuri, 5 februarie, cafeneaua “La Poartă” vă invită la film, unde se va rula producția 7 Pounds într-o ambianță de poveste. De asemenea, barmanii vă vor delecta cu cele mai fine băuturi și shot-uri.

 

 

 

afis 09 (1)

Joi, 6 februarie, sunteți asteptați pentru a sărbători „Ziua Roșiei Montane„. Evenimentul va avea începe la ora 18:00 și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Vor fi prezentate expoziții de fotografie, filme documentare și de scurt metraj iar la final, un concert de muzică Jazz cu Duo Maria Șimandi și Ovidiu Parjol.

Vineri, 7 februarie, albaiulienii au de unde să aleagă.

Vineri La Poarta are plăcerea să vă prezinte o seară de muzică house și techno cu Addo. Addo și-a început aventura muzicală în 2005 ca și colecționar de viniluri. Nu a durat mult până a facut pasul pe scenă pentru a impărtășii cu restul adepților muzicii electronice sunetele colecționate de el. De atunci a particiat la o multitudine de petreceri și festivaluri prin țară, de menționat fiind TMBASE, Peninsula, Electric Castle, 48H, etc. Din 2005 până în prezent a trecut prin mai multe stiluri muzicale, oprindu-se la house și techno, pe care le mixează cu multă plăcere și cu mult fler.

stage11

Tot vineri, Stage Club vă invită să luați parte la Retro Party, unde cele mai bune hit-uri ale anilor „70 „80 „90 si 2000 vor încânta publicul albaiulian. Dj-ii vor ridica mâinile în aer iar barmanii clubului vă vor servi cele mai bune cocktailuri.

art

De asemenea Art Downtown Cafe vă invită la petrecere vineri seara.Se ia puțin breakbeat la care se adaugă funk și hip hop. Se presară cu puțin electroswing după care se asezonează cu reggae! Se coace la Art Cafe Downtown la bați mari ți pahare pline!
Bucătar la butoane va fi Pika Aldaris care o să coacă vibe-uri delicioase până dimineață.

 

 

 

habitat

Și să nu uităm de Habitat. Pe 7 februarie, DJ SAUCE, vine in Alba Iulia, la Habitat pentru un worksop de scratch, la care participantii vor putea asimila cunostinte despre Scratching si Turntablism, dupa care petrecem 😀

Petrecerile se vor incheia sâmbătă seara cu Muzica Live în „La Poartă„ și The Stage Show în Club Stage.

Sunteți așteptați la petrecere.

 

 

 

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com