Program de Revelion pentru albaiulieni

23 decembrie 2013 11:120 comments

Pentru petrecerea de revelion, albaiulienii au de unde alege.

Club Stage vă invită să petreceți împreună cel mai tare revelion. Bufet suedez, open bar, șampanie și multă distracție, toate pentru ca noaptea dintre ani să fie una memorabilă. Clubul va ține în priză cheful de petrecere și în noaptea de revelion, când va avea loc un super party.

Free bar, bufet suedez, show de lumini și animație, muzică pentru toate gusturile și multă distracție, pentru ca petrecăreții să intre cu dreptul în noul an.

Accesul de face pe baza invitațiilor, în limita locurilor disponibile. Prețul unei invitații este de 179 de lei.

revelion-la-stage

Restaurantul medieval „Pub 13”

Dacă te grăbești puțin, încă mai ai șansa să găsești un loc liber pentru petrecerea dintre ani, la restaurantul „Pub 13”. Pentru 200 de lei/ persoană, cei care aleg această locație se vor putea delecta cu „mâncăruri care n-au rival”, după cum anunță organizatorii, precum: pachețele de primăvară, rulouri de clătite cu șuncă, cârnăciori în foietaj, tartine de somon, bulete de cașcaval la cuptor, platouri medievale, pește, mâncăruri tradiționale, friptură de curcan, alături de o gamă variate de băuturi. Organizatorii le-au pregătit clienților și un foc de artificii la cumpăna dintre ani, iar muzica va fi asigurată de un DJ.

revelion-pub13

Hotel „Cetate”

Administratorii Hotelului „Cetate”, situat pe strada Unirii nr. 3 din Alba Iulia, anunţă că mai sunt locuri disponibile pentru Revelion. Preţul unei seri într-o atmosferă selectă este de 230 de lei de persoană, iar cei care aleg această variantă, se vor delecta cu preparate dintre cele mai speciale, de la somon, la brânzeturi fine. Atmosfera va fi întreținută de formația hotelului.

revelion

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com