PROIECT TNL SEBEŞ: Cerem un drum european pentru Râpă Rosie

22 aprilie 2013 13:180 comments

rapa rosie 4Peste o sută de persoane s-au alăturat duminică, 21 aprilie călătoriei pe biciclete la Râpă Rosie. Evenimentul a fost organizat de TNL Sebeş având ca scop transmiterea unui mesaj câte autorităţile locale din Sebeş despre lipsa drumului de acces spre Râpă Rosie.
Drumeţia a început la ora 14.00, participanţii deplasându-se pe biciclete la Râpă Rosie. Traseul organizat de TNL Sebeş pentru această acţiune reprezintă o propunere pentru viitorul drum de acces spre monumentul Râpă Rosie.rapa rosie 2
Copii, tineri, oameni în vârstă au luat parte la această drumeţie, demonstrând importanta pe care un astfel de proiect o are pentru Sebeş.
În urma acţiunii organizate TNL va prezenta Primăriei Sebeş şi Consiliului Local o informare cerând demararea proiectului pentru modernizarea şi realizarea unui drum de acces care să lege Sebesul de Râpă Rosie prin consilierul local Radu Cristian.
„ Considerăm că proiectul Râpă Rosie este de o importanţă mare pentru cetăţenii Sebesului dar şi pentru un posibil circuit turistic datorită importanţei pe care Râpă Rosie o are ca şi monument unic în Europa. De aceea suntem de părere atât noi, tinerii liberali din Sebeş dar şi mulţi dintre cetăţeni că acest proiect merită să fie discutat şi realizat de către Primăria Municipiului Sebeş”- Radu Cristian, consilier local PNL.rapa rosie 5

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com