PSD Alba a uitat sa-i invite pe reprezentantii ALDE la Loman, unde s-a aflat ministrul Agriculturii

18 septembrie 2017 13:300 comments

Ministrul Agriculturii, Petru Daea, a vizitat duminică (17 septembrie) judeţul Alba, mai exact localitatea Loman din Munţii Sebeşului, cu prilejul Festivalului Folcloric „Coborâtul oilor”.

Alături de ministrul Petru Daea s-au aflat politicieni din PSD, PNL, mai puţin de cei din ALDE, partenerul PSD-ului în Guvernul Tudose.

Întrebat ce s-a întâmplat, de ce nu au fost prezenţi alături de ministrul Petru Daea, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a răspuns: „Din partea ALDE nu a fost invitat nimeni de către colegii de la guvernare (PSD). Poate n-au avut nevoie de voturi. Ei ne invită doar când au nevoie de voturi”.

„Domnul ministru e cunoscut şi probabil nu doreau să circulăm prin judeţ alături de un ministru apreciat, pentru că am fi câştigat capital electoral, că asta se întâmplă când circuli prin judeţ”, a mai spus Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr: „Eu chiar eram interesat să pun câteva întrebări dlui ministru pentru că şi eu sunt un mic fermier şi răspunsurile le-aş fi transmis celor din Munţii Apuseni, acolo unde am o mică fermă, care mă întrebă anumite lucruri la care şi eu ridic din umeri”.

Concluzia preşedintelui ALDE Alba pentru neinvitarea alături de ministrul Agriculturii la Loman: „Probabil (n.a. – cei din PSD) au uitat (n.a. – să ne invite) !”

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com