Rares Buglea putea castiga sefia PNL Alba daca…

8 mai 2017 09:530 comments

Preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a lipsit câteva zile din oraş şi a ţinut să comenteze alegerile din Marele PNL (sau Marele PDL) petrecute întretimp.

Despre alegerile din PNL la nivelul municipiului Alba Iulia: „Vreau să spun câteva lucruri despre alegerile din PNL Alba. La Alba Iulia speram ca domnul vicepreşedinte să facă treabă, dar după ce s-a umflat ca Popey Marinarul, după ce a spus că va câştiga organizaţia Alba Iulia, a fost chemat de foştii lideri PNL şi i-au spus că nu va mai primi spanac dacă nu stă cuminte. Şi s-a dezumflat”.

Despre alegerile la nivelul judeţului Alba: „Rareş Buglea putea câştiga la PNL Alba dacă nu era… trădat. Femeile rome l-au trădat. Vă spun că dacă nu era declaraţia cu femeile rome… câştiga”.

La alegerile pentru şefia PNL Alba au fost doi candidaţi:
Mircea Hava (din partea fostului PDL) – 488 de voturi
Rareş Buglea (din partea fostului PNL) – 101 voturi

Întrebat despre viitorul candidat PNL la Primăria Alba Iulia, Ioan Lazăr a spus: „La PNL nu văd nici un primar bun. Domnul Hava a fost un primar bunicel, oraşul arată destul de bine, s-au făcut multe lucruri. Ca operator în turism eu beneficiez de ceea ce s-a făcut bine la Alba Iulia”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com