Raziile in piete au continuat.

21 noiembrie 2016 14:590 comments

Controale poliţiştilor din Alba, în pieţe, târguri şi oboare au continuat. Într-o săptămână, au fost constatate 3 infracțiuni, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.020 lei și au fost confiscate produse alimentare în valoare totală de 11.497 lei.

În perioada 12 – 18 noiembrie a.c., polițiștii din judeţul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea ilegalităţilor comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora şi pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele).

La acţiune au participat 120 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră şi transporturi, care au făcut verificări  împreună cu reprezentanți ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor și ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În această perioadă, echipele de control au organizat 26 de acţiuni în cadrul cărora au fost verificate 79 de societăţi comerciale şi 153 de persoane fizice.

În urma acestor activități au fost constatate 3 infracţiuni, dintre care două de  evaziune fiscală şi 149 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 74.020 lei.

În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne, legume, fructe, ouă  şi alte produse alimentare în valoare de 11.497 lei.razie-politie-piata

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com