Reabilitare Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu”

10 iunie 2020 16:421 comment

 

Rețeaua școlară și preșcolară din Alba Iulia se află într-o perioadă de investiții cumulative ce vizează atât reparații curente, lucrări de întreținere, dar și modernizarea completă a unor spații de învățământ. Primăria a recepționat unul dintre obiectivele aflate pe lista obiectivelor susținute din PNDL, reabilitarea Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu”.
 

Fazele de execuție din contractul atribuit către Alfa Construct S.R.L. au cuprins lucrări de înlocuire integrală a elementelor de acoperiș, refacerea sistemului termic inclusiv prin izolarea planșeului peste pod și subsol, realizarea unei rampe pentru persoane cu handicap, dar și îndeplinirea măsurilor și normelor ce țin de paza și siguranța la incendii.
 

”Orice formă de educație este importantă pentru oraș. Pentru că de aici se construiește viitorul. Avem lucrări în derulare, în diverse etape, la mai multe școli, licee sau grădinițe. Am transformat într-o oportunitate inclusiv această perioadă în care copiii au rămas acasă și am avansat pe multe șantiere. Sigur, suntem cuplați deja și la proiecte noi: o creșă și o nouă grădiniță. Pentru Școala ”Liviu Rebreanu” susținem o formulă completă, după acest prag de investiții susținute din bugetul PNDL, vom trece la modernizarea curții, repararea gardului interior și amenajarea unui teren de sport propriu, folosind bugetul local. Condițiile în care învață generațiile viitoare sunt un indicator important pentru orice administrație responsabilă.” – Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.
 

Valoarea obiectivului de investiții Școala Generală ”Liviu Rebreanu”: 1.495.262,64 lei cu TVA inclus.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com