Regal cultural la Aiud

24 februarie 2017 10:5710 comments

vernisaj

Sărbătoarea primăverii la Aiud o fost deschisă de Salonul de artă contemporană, un regal de culoare, talent şi dăruire, organizat de ASTRA, Despărăţmântul „Ovidiu Hulea” Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Primăria şi Consiliul Local Aiud la Galeriile Inter-Art Aiud.

În Salonul de Artă Contemporană ASTRA expun artiștii plastici aiudeni Alexandru Iuga, Ana Boţa, Andrei Bakó, Angela Iepure, Eugenia Cacovean, Harácsek Lehel, Harácsek Zoltán, Ioan Hădărig, Lörincz Kinga, Lörincz Zoltán Jr., Lörincz Zoltán, Mihaela Bakó, Natalia Bardi, Rodica Pungea, Sándor Albert, Victor Cacovean.

Prof. Despina Stanciu, președinta despartământului Ovidiu Hulea Aiud al ASTREI a subliniat valoare constantă a artei plastice aiudene, precum și dăruirea artistilor în transmiterea frumosului din generație în generatie. Poetul Ioan Hădărig a vorbit despre diversitatea artistică și de expresie a lucrarilor prezente în expozitie, de la arta naivă la formele clasice și moderne, precum și  dimensiunea contemporana a artei fotografice. Publicul present la vernisaj s-a bucurat de o expozitie inedită în acest început de primăvară, un regal de artă contemporană…

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com