Retinut 30 de zile dupa ce a condus masina cu o alcoolemie de 2,50 la mie

2 august 2017 19:590 comments

Marţi, 1 august 2017, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Miraslău, reţinut ce poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Parchetul l-a prezentat pe bărbat (S.I.V.) judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că la data de 31 iulie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.I.V., de 40 de ani, din comuna Miraslău, care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost depistat în data de 29 iulie în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit rezultatelor medico-legale, bărbatul a avut o alcoolemie de 2,50 g/l alcool pur în sânge, la prima probă şi 2,35 g/l alcool pur în sânge,la a 2-a probă.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constata că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, infracțiuni constatate de polițiștii de ordine publică din municipiul Aiud, la data de 18.06.2017.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com