Reținut pentru furt din locuință

5 februarie 2020 20:400 comments

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr din municipiu care este bănuit de furt. Acesta ar fi pătruns, vara trecută, într-un apartament și ar fi furat bani și documente.

La data de 03 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia.

Acesta a fost identificat de polițiști ca bănuit de săvârșirea unui furt din locuință, faptă sesizată poliției la data de 13 august 2019.

În noaptea de 12/13 august, tânărul ar fi profitat de faptul că geamul unui apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia a fost lăsat deschis și ar fi pătruns în interiorul acestuia de unde ar fi sustras un rucsac în care erau bani, carduri bancare și documente. Prejudiciul a fost estimat de către păgubit la 6.000 de lei.

După comiterea furtului, tânărul a părăsit țara, fiind plecat în Olanda și Germania. De curând a revenit în România, iar polițiștii l-au reținut.

Azi, 4 februarie, va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com