Reținut pentru furt și tentativă de furt

5 decembrie 2019 19:575 comments

Spiritul de observație și civismul unui tânăr din Alba Iulia a condus la prinderea unui individ care, seara trecută, a spart un magazin și a încercat să fure din alte două. Polițiștii l-au reținut și îl vor prezenta în fața magistraților.

 

În seara zilei de 3 decembrie 2019, în jurul orei 23,15, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a observat un individ care ar fi încercat să forțeze gratiile unui magazin și un dozator de lapte situate pe strada Vânătorilor din Alba Iulia.

 

La fața locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranță publică, care, cu ajutorul informațiilor și semnalmentelor puse la dispoziție de tânăr, l-a identificat pe un individ, în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, care s-a dovedit a fi persoana bănuită de tentativă de furt.

 

Mai mult, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în aceeași seară, acesta ar fi pătruns, pin efracție, într-un magazin de pe strada Ștefan cel Mare de unde ar fi sustras 30 de pachete de și țigări și suma de 500 de lei precum și într-un magazin de pe bulevardul Revoluției din care nu a sustras nimic.

 

Față de tânărul de 25 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat și tentativă de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 decembrie, să-l prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com