Reținut pentru lovire

21 mai 2019 20:000 comments

 

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat din comuna Ciugud, care este cercetat pentru lovire. Acesta, împreună cu un bărbat din Alba Iulia l-ar fi agresat pe un alt bărbat, care, în urma leziunilor suferite, are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

 

La data de 20 mai 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii lovire sau alte violențe.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 26/27 aprilie 2019, în timp ce se afla împreună cu un bărbat de 30 de ani, pe strada Bucovinei din municipiul Alba Iulia, l-ar fi agresat pe un alt bărbat cu care ar fi avut un conflict spontan.

 

În urma conflictului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

 

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 21 mai 2019, reținutul să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com