Reţinut pentru tâlhărie comisă asupra unui taximetrist

13 martie 2012 15:580 comments

În 12 martie, Poliţia din Aiud a fost sesizată de un taximetrist de 21 de ani, din Alba Iulia, că în timp ce efectua o cursă Alba Iulia – Aiud, pe raza localităţii Sîncrai a fost ameninţat cu un cuţit de către clientul său şi deposedat de 150 de lei şi cheile autoturismului.
Patrula de siguranţă publică a reuşit identificarea principalului suspect, G.G., de 27 de ani, din Galda de Jos. S-a stabilit că suspectul i-a solicitat taximetristului efectuarea unei curse în Alba Iulia, în timpul căreia a efectuat mai multe staţionări, după care i-a solicitat să-l ducă în Aiud, respectiv Sîncraiu.
Pe drumul de întoarcere spre Alba Iulia, fiind băut, G.G. l-a ameninţat pe taximetrist cu un cuţit, i-a luat 150 de lei şi cheile autoturismului, pe care le-a aruncat pe câmp împreună cu cuţitul pe care l-a folosit, după care s-a deplasat la rudele din Sîncraiu.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit victimei iar faţă de G.G. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, marţi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com