Retromobil: Masini de epoca la Sebes

14 septembrie 2017 14:091 comment

În perioada 15-17 septembrie 2017 Municipiul Sebeş va găzdui o paradă a automobilelor de epocă.

Evenimentul se numeşte „Retromobil vine în orașul tău!” şi propune pentru ziua de sâmbătă, 16 septembrie, un super-concert cu Paula Selling (de la ora 18.00).

Administraţia a decis anumite restricţii de circulaţie în centru oraşului, în zona cuprinsă între Casa de Cultură, incluzând parcarea paralelă cu bulevardul Lucian Blaga, până la Parcul Primăriei, vor fi puse în aplicare câteva măsuri de restricționare a circulației. Astfel, începând de vineri, 15 septembrie 2017, ora 15.00, până duminică, 17 septembrie 2017, ora 17.00, va fi interzisă circulația rutieră pe bulevardul Lucian Blaga, sector de drum cuprins de la intersecția străzii bulevardul Lucian Blaga cu strada Traian și până la intersecția bulevardului Lucian Blaga cu strada Piața Primăriei, pe sensul unic (de la Centrul Cultural „Lucian Blaga” până la Farmacia Stanciu).

Pentru a asigura desfășurarea traficului rutier și pentru evitarea unor blocaje pe anumite străzi din apropierea locului de desfășurare al evenimentului, se va restricționarea circulația rutieră și pe străzile ce fac legătura între străzile Mihai Viteazu și Lucian Blaga, respectiv strada 9 Mai și strada Mioriței, pe întreaga perioadă a manifestării.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com