S-a ales cu amendă deoarece nu a vrut să părăsească un local

6 decembrie 2012 16:270 comments

În urma unui apel la 112, miercuri, 5 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia şi a aplanat un incident izbucnit în spaţiul special amenajat pentru servirea băuturilor alcoolice din perimetrul unei benzinării. Jandarmii au constatat că între Ion M., de 30 de ani, din Alba Iulia şi personalul localului izbucnise un conflict spontan deoarece clientul, aflat în avansată stare de ebrietate, nu a dorit să părăsească incinta.
Barmanul şi-a justificat decizia de evacuare a bărbatului prin faptul că acesta, aflat deja în evidentă stare de ebrietate, îi cerea în mod imperativ să-l servească în continuare cu alcool şi îi deranja pe ceilalţi clienţi.
Intervenţia echipajului de jandarmerie a dus la aplanarea evenimentului, a prevenit escaladarea violenţei şi a permis reluarea activităţii localului în condiţii normale. Jandarmii i-au explicat lui Ion M. care sunt consecinţele faptelor sale, i-au potolit – cel puţin temporar – pornirile bachice, i-au recomandat să evite pe viitor astfel de comportament şi l-au îndrumat spre casă, nu înainte însă de a-l sancţiona contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei. Totodată, barmanul – pentru că a servit cu băuturi alcoolice o persoană aflată deja în stare vădită de ebrietate– a fost sancţionat cu avertisment verbal.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com